23.2.2012,

ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ

  • 21 Φεβρουαρίου 2012 15:06

Στείλτο Email



ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ «ΝΕΝΕΚΟΥΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΘΥΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ “ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ” ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ

 

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, το κόμμα που από την ίδρυσή του έθεσε ως ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής του τον Πατριωτικό παρεμβατισμό, πιστεύει ακράδαντα και μάχεται, έχοντας σαν βασικό του πιστεύω, την προάσπιση της εθνικής ακεραιότητας, της ανεξαρτησίας και της αξιοπρέπειας του Έθνους των Ελλήνων.

 

 

 

Οι αρχές αυτές, αποτελούν βασική και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση συνύπαρξης και συμπόρευσης, όχι μόνο για τα στελέχη του κόμματος, αλλά και για τον απλό συμπαθούντα τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

 

 

 

Επ΄ αυτής της βάσεως και μόνο αυτής, ο Πρόεδρος, τα στελέχη του κόμματος, οι υποστηρικτές, καθώς και όλοι όσοι πιστεύουν ότι η σύγκλιση της Ελλάδας με τα υπόλοιπα κράτη- μέλη της ευρωπαϊκής οικογένειας,  είναι η μόνη αξιόπιστη και ασφαλής προοπτική για το μέλλον της πατρίδας, δίδουν καθημερινά την μάχη σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής, εντός και εκτός της χώρας.

 

Με ποιους όρους όμως διεξάγεται αυτή η δύσκολη

και άνιση -κάποιες φορές- μάχη;

 

Με συνέπεια λόγων, σταθερότητα απόψεων και ξεκάθαρων θέσεων, οι οποίες τέθηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρη και αποτελούν τον κορμό της πολιτικής έκφρασης του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

 

 

ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

 

 

- Ο ελληνικός λαός, δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρείται ο «φτωχός συγγενής» της Ευρώπης, ο οποίος περιμένει ελεημοσύνη από τους «πλούσιους» συγγενείς και γείτονές της. Η Ελλάδα είναι ένα ισότιμο μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας, που έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει να προσφέρει στην ανάπτυξη, την πρόοδο, την ευημερία και την ασφάλεια.

 

- Η ευρωπαϊκή προοπτική και η συμμετοχή της Ελλάδας, στηρίζεται στις αρχές και τους κανόνες δικαίου όπως αυτοί ορίζονται και έχουν θεσμοθετηθεί τόσο από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, όσο και τη Συνθήκη της Λισαβόνας που λειτουργεί ως οιωνεί Σύνταγμα της Ευρώπης και ΟΧΙ σε εκβιασμούς και τακτικές που θυμίζουν πρακτικές υποτέλειας  πρακτικές που είναι διεθνώς καταδικαστέες.

 

- Ο ελληνικός λαός απαιτεί και προασπίζει με κάθε τρόπο την εθνική αξιοπρέπεια της χώρας, τον αυτονόητο επιβαλλόμενο σεβασμό και την εθνική και εδαφική της κυριαρχία.

 

- Ο ελληνικός λαός, στις δύσκολες τούτες ώρες, προσδοκά την αλληλεγγύη και όχι την τιμωρία των φίλων και συμμάχων του.

 

- Ο ελληνικός λαός, στις δύσκολες τούτες ώρες, αναζητά την βοήθεια και την στήριξη των φίλων και συμμάχων του και όχι το να αποτελέσει τον «δοκιμαστικό σωλήνα» διεξαγωγής πειραμάτων, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

 

 

ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

 

 

- Σε πρακτικές και τακτικές που παραπέμπουν σε μεθόδους υποταγής. Δεν δεχόμαστε και δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική μας ανεξαρτησία και υπόσταση. Λέμε ΟΧΙ και θα λέμε πάντα ΟΧΙ στους όποιους «Νενέκους» δηλώνουν πρόθυμοι να προσφέρουν «γη και ύδωρ» στον όποιο ξένο κατακτητή.

 

- Στην υποδούλωση και την υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών και των παιδιών των παιδιών μας, γιατί κάποιοι θεωρούν ότι αυτό που δεν πέτυχαν με την δύναμη των όπλων πριν από 72 χρόνια, μπορούν να πετύχουν σήμερα με την δύναμη του χρήματος.

 

- Σε σχέδια που θα οδηγήσουν ταχύτατα και με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της κοινωνικής συνοχής, στην εξαθλίωση και θα επιβάλουν τη φλόγα της εξέγερσης που θα κάψει απ’ άκρου εις άκρο ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, είναι η καθαρή πατριωτική φωνή που θέτει πάνω απ’  όλα την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Γιατί πιστεύει ότι Ευρώπη και Ελλάδα είναι ένα, ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο που ζει, κινείται και υπάρχει στο πέρασμα των αιώνων.

Γιατί πιστεύει ότι τα πανανθρώπινα ιδανικά και οι αξίες, είναι πάνω και πέρα από όποιες άλλες βλέψεις, στοχεύσεις ή σχεδιασμούς, χαράσσονται ή εκπονούνται από κέντρα, κάμαρες και στρατηγεία, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με τα θεσμοθετημένα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ασκεί την διοίκηση της Ε.Ε. Απόδειξη οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται μετά την προσφυγή ΜΟΝΟ του Προέδρου του ΛΑΟΣ σε αυτά. Αυτό που έγινε στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία του κόμματός μας, είναι ενδεικτικό του πώς πρέπει να κινείται η Ελλάδα.

Τα φοβικά σύνδρομα αυτής της κυβερνήσεως και των κομμάτων που την στηρίζουν, ήταν η αιτία του διαζυγίου με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.