8.1.2012,

Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε δύο λιμενοφύλακες

  • 28 Δεκεμβρίου 2011 14:30
  • Αριθμός σχολίων: 1

Την ώρα που προσπάθησαν να τον συλλάβουν στο λιμάνι της Πάτρας

Αντιμέτωποι με το μαχαίρι ενός λαθρομετανάστη τον οποίο προσπάθησαν να συλλάβουν βρέθηκαν δύο βαθμοφόροι του Λιμενικού στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Ωστόσο, κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες, όπως και σε έναν συνεργό του που εκμεταλλεύτηκε τη συμπλοκή για να… κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο ενός λιμενοφύλακα!

Οι δύο βαθμοφόροι ηλικίας 24 και 25 χρόνων έκαναν περιπολία στο λιμάνι, όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!

Σε ενίσχυση των ανδρών του Λιμενικού έσπευσε ένας συνάδελφός τους, ο οποίος είδε τη σκηνή και, με την βοήθειά του, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν. Όμως, τη στιγμή που οι δύο τραυματίες παραλαμβάνονταν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για τις πρώτες βοήθειες, ο λιμενοφύλακας που τους βοήθησε αντιλήφθηκε έναν άλλο αλλοδαπό να έχει… τρυπώσει στο αυτοκίνητό του! Και ο δεύτερος δράστης συνελήφθη και, μαζί με τον πρώτο, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αφήστε το σχόλιό σας

1 σχόλιο στο Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε δύο λιμενοφύλακες

  1. Ο/Η thanos λέει:

    Αχ, να ήμουνα παρών σε κάτι τέτοιο ρε παιδιά…!!! Ανυμομονώ στο επόμενο αλλοδαπό σκουπιδο-σκουλίκι που θα πέσει στα χέρια μου… Καλώ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ να σκέφτεστε & να λειτουργείτε σαν αστυνομικοί, μη φοβάστε να επεμβαίνετε στις φασαρίες! Πρέπει να τρέμουν όλα αυτά τα περιττώματα που μαζεύτηκαν στη χώρα μας, δεν έχουν τίποτα να χάσουν & λυμαίνονται το οικόπεδό μας, την Ελλάδα μας!

Σχολιάστε