16.12.2011,

Δ.Ε.Κ.Ε. : Περί της Δημόσιας Εκπαίδευσης

της Μελίνας Τσιλιμίγκρα,

Φοιτήτρια Νομικής, εκπρόσωπος τύπου Φ.Ο.Σ., μέλος Γραμματείας Ιδεολογικού ΛΑ.Ο.Σ.

 

Δ.Ε.Κ.Ε. :

( Δημόσια Εκπαιδευτικά Κομμουνιστικά Εκκολαπτήρια)

Ο τίτλος φίλοι μου είναι άκρως κατατοπιστικός, ρεαλιστικός και εννοείται θλιβερός.. Οι συνεχιστές του ανεπιτυχούς και εγκληματικού μοντέλου της δικτατορίας του προλεταριάτου και του κομμουνιστικού ιδεώδους  είναι παντού και ναι! ζούν ανάμεσα μας.. Είναι επιλογή του καθενός να θέλει να ελέγχει και να οδηγεί τη ζωή του προς έναν προμελετημένο σκοπό, είναι όμως άναδρο και ποταπό να χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους ώστε να λαξεύσει την παρθένα διάθεση συνείδησης μικρών παιδιών και εφήβων , που ακόμη υφίστανται την αναπάντεχη διαδικασία εξέλιξης  με το χρόνο ωρίμανσης και δημιουργίας προσωπικότητας.

  Όταν κάποιος στέλνει λοιπόν τα παιδιά του πλέον στα δημόσια σχολεία της χώρας θα πρέπει ΠΡΙΝ το κάνει να γνωρίζει τα εξής :

- To παιδί του δεν θα μάθει τίποτα για την Ελλάδα μάνα

- Το παιδί του θα μάθει τα άχρηστα νεοελληνικά που τείνουν να καταλήξουν αποκαΐδια της ίδιας άθλιας δημοτικής ή αλλιώς ελληνιστί “δημοτικιάς” !

- Το παιδί  του  θα μάθει από το Υπουργείο Αντεθνικής Παιδείας τις ιστορίες και παραδόσεις του Αρμπέν και του Σαλ, και θα τις εντάξει  απόλυτα μέσα στη ζωή του….Έτσι η έννοια της πολυπολιτισμικής ΧΥΛΟΠΙΤΑΣ θα είναι η έννοια που θα καθορίζει και θα διαφεντεύει το μέλλον του.. Εξάλλου οι πάσης φύσεως εισβολείς στη χώρα ΜΑΣ είναι “φίλοι”και όπως είπε και ο “συμπολίτης” μας Πέπα ( συλληφθείς και εγκέφαλος της σπείρας με τα Καλάσνικοφ ) «Ξέρω την πορεία μου. Θα μπω φυλακή, εκεί θα με πλησιάσουν κάποιοι, θα με στρατολογήσουν και, όταν βγω, θα συνεχίσω να βιάζω και εννοείται  θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα».

- Το παιδί του   θα μυηθεί στο ψέμμα του ΜΥΘΟΥ του Πολυτεχνείου.. Θα ζήσει μέσα από την εορτή για αυτό το γεγονός μια άλλη κάλπικη επανάσταση , θα φωνάζει για το τρίπτυχο και για τα συνθήματα ..που οι συνεχιστές του Πολυτεχνείου σήμερα λεηλάτησαν , και τα  έστειλαν για αποθέματα σε διάφορες λέσχες και στη μούμια του Στάλιν για να συντηρείται…ένας δαίμονας που δε λιώνει..μια ιδεολογία που βρυκολάκιασε..

- Το παιδί  του θα μάθει πως πρέπει να λέει όχι ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ – άρα όχι στην πλουτοκρατία, σύνηθες σύνθημα των αριστερών κομμάτων και συνιστωσών τους (βλ εικόνα) και άρα ΝΑΙ στη φτώχεια..Μαθαίνει πως είναι λάθος να αποκτήσει κανείς χρήματα και περιούσια ακόμη και αν το κάνει με τον τίμιο ιδρώτα του…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΟΥΝ, ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΣΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ικανούς ή μη…ένα κομμουνιστικό μανιφέστο ξαναγράφεται ΚΑΙ στο Δημοτικό Σχολείο ( τα στοιχεία του συγκεκριμένου είναι  διαθέσιμα)…Που να γνώριζαν τότε οι δωρητές του κτηρίου , οικογένεια Ιατρού χάρη στους οποίους, και χάρη στον Πλούτο που διέθεταν χτίστηκε αυτό το σχολείο, πως κάποια χρόνια αργότερα, το μέσο της δωρεάς τους θα ήταν κατακριτέο και αιτία σκληρής κριτικής.

- Το παιδί του  θα μάθει να είναι ευθυνόφοβο, λιποτάκτης ,ηττοπαθής  φυγόστρατος και ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΗ , Δε θα μάθει ποτέ πως η μάνα πατρίδα χρειάζεται υπεράσπιση για να ανατείλει ξανά..δε θα μάθει ποτέ για τις πραγματικές προθέσεις της γείτονος..Έτσι λέει ΟΧΙ στο πόλεμο από 9 ετών και αυτό θα το ακολουθεί για πάντα και στο μυαλό και στην ασυνείδητη λογική που του σφυρηλάτησαν..

-Το παιδί του  στο μάθημα θα διδαχθεί για το αναρχικό πρότυπο της Οροβίλ..Όπως χαρακτηριστικά διδάσκεται στο βιβλίο της γλώσσας της Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,  η Οροβίλ είναι μια ακυβέρνητη πόλη, χωρίς δήμαρχο, αστυνομία και δικαστήρια. Χωρίς κεραίες τηλεόρασης και τηλεοπτικά κανάλια.. Αυτό θα πει ελεύθερη ενημέρωση! Αυτό θα πει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!

- Το παιδί του δε θα μάθει ΠΟΤΕ για την απανθρωπη περιπέτεια του διωγμού των Ελλήνων της Σμύρνης..Θα μάθει μόνο ότι κάποιοι συνωστίστηκαν σε ένα λιμάνι..

- Το παιδί του με την κατάργηση της μυθολογίας δε θα μάθει ποτέ τις όμορφες ιστορίες των προγόνων  μας , που αυτές ήταν  και είναι οι αποθήκες πνευματικής βρώσης όλης της υφηλίου.

- Το παιδί του θα είναι ανεκτικό σε όλα τα τσουνάμι της παγκοσμιοποίησης, της αντεθνικής προπαγάνδας και της μανιώδους προσπάθειας εξάλειψης του ΈΘΝΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ..

-Το παιδί του δεν θα μάθει ποτέ να παρελαύνει με πειθαρχία και να δακρύζει με τα εμβατήρια πολέμου, δε θα μάθει ποτέ να σέβεται τις αξίες και τους θεσμούς..θα μάθει να κάνει ακανόνιστη παρέλαση σε στυλ πασαρέλας και θα χαρίζει στους όποιους επισήμους Μούντζες την ώρα που θα έπρεπε η καρδιά του να ματώνει από συγκίνηση που κάποιοι κάποτε πέθαναν για  να μπορεί τοιάυτη τη στιγμή το ίδιο να υπάρχει..

Συνελόντι ειπείν, αγαπητοί αναγνώστες…Η εκπαίδευση και παίδευση των νέων παιδιών μας ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ μόνο από μας…Ελάχιστα δείγματα Ελλήνων δασκάλων υπάρχουν πιά..Και αν υπάρχουν το πληρώνουν με ξύλο, με αποβολή εγκυμοσύνης από το ξύλο και δυσμενείς μεταθέσεις …Σαν τη Χαρά Νικοπούλου είναι λίγες…Και θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν..

Ελευθερία δεν έχουμε ! Ξεχάστε το!!…Μου δίνουν όμως δύναμη αυτοί οι ξεχασμένοι στίχοι του Εθνικού μας ύμνου..

Εκεί μέσα εκατοικούσεςπικραμένη, εντροπαλή,κι ένα στόμα ακαρτερούσες,«έλα πάλι», να σου πει.

Άργειε νάλθει εκείνη η μέρα,

κι ήταν όλα σιωπηλά,

γιατί τά ‘σκιαζε η φοβέρα

και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Τότε εσήκωνες το βλέμμα
μες στα κλάιματα θολό,
και εις το ρούχο σου έσταζ’ αίμα,
πλήθος αίμα ελληνικό.

Αφήστε το σχόλιό σας

1 σχόλιο στο Δ.Ε.Κ.Ε. : Περί της Δημόσιας Εκπαίδευσης

Σχολιάστε