10.1.2014,

Άντρο επιτιθέμενων λαθρομεταναστών η Νομική

Στείλτο Email

 Για άλλη μία φορά η Νομική σχολή Αθηνών χρησιμοποιήθηκε ως άντρο για τους παράνομους λαθρέμπορους λαθρομετανάστες οι οποίοι επιτέθηκαν μάλιστα με πέτρες κατά αντρών της Δημοτικής Αστυνομίας οι οποίοι έκαναν έλεγχο για το παραεμπόριο στην οδό Μασσαλίας. Φυσικά παρά το τέλος του “πανεπιστημιακού ασύλου” η ελληνική αστυνομία για άλλη μία φορά δεν εφήρμοσε τον νόμο και δεν εισήλθε εντός της σχολής για να συλλάβει τους παράνομους εισαγόμενους μπαχαλάκιδες.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, ο οποίος την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο σημείο προκειμένου να παρακολουθήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημοτική αστυνομία δήλωσε:

«Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες και πρέπει να τις καταδικάσει κάθε Αθηναίος πολίτης. Δεν πτοούμαστε, όμως και θα συνεχίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσπάθεια, ώστε η Αθήνα να έχει την εικόνα που της αξίζει».

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα – Πόλη της Ζωής μας» Νικήτας Κακλαμάνης καταδίκασε, με τη σειρά του τα σημερινά γεγονότα στο πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας και κάλεσε τον κ. Καμίνη «να αναλογιστεί τι έλεγε προεκλογικά, όταν κατηγορούσε τη Δημοτική Αστυνομία ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά της για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και τι ισχυρίζεται σήμερα».

Τέλος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας»Πέτρος Κωνσταντίνου καταδίκασε τη «ρατσιστική συμπεριφορά» της δημοτικής αστυνομίας, όπως τη χαρακτήρισε και τόνισε:

«Η έφοδος έρχεται μία μέρα μετά τις προτάσεις Παπανδρέου για συμμετοχή του Καρατζαφέρη στην νέα εκκολαπτόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, ο οποίος έβαλε όρο την κλιμάκωση των διώξεων κατά των μεταναστών με άρση του νόμου για την ιθαγένεια των μεταναστών».