12.11.2013,

Τί ακούν τα αυτιά μας !!!!

Στείλτο Email

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης στο Σύνταγμα ανάμεσα σε ΠΑΜΕ & Αναρχικούς

Το μάθαμε και αυτό. Έλληνιδες και Έλληνες: Συνεργαζόμαστε με τους Αναρχικούς!!! Είμαστε τόσο καταχθόνιοι, που ξεπηδούμε μέσα από αριστερίστικα μπλοκ, και μόνο σκοπό έχουμε πώς να ξυλοκοπήσουμε αμέριμνους κομμουνιστές που διαδηλώνουν ήσυχα και πολιτισμένα.

Μάθαμε, πως πιθανόν οι σχέσεις μας με τους αναρχικούς είναι τόσο τρυφερές, που μέχρι και συνταγές μαγειρικής ανταλλάσουμε στα σκοτεινά καταγώγια, όπου κάτω από το ημίφως απεργαζόμαστε από κοινού με τους Εξαρχειώτες αναρχοαυτόνομους, σατανικής εμπνεύσεως σχέδια, για το πώς θα ξυλοφορτώσουμε τους «προστάτες» της εργατικής τάξης, και της λαϊκής οικογένειας.

Το τρισάθλιο σχέδιό μας αποκαλύφθηκε πλέον.  Τα όνειρα  και οι κόποι μας καρτέρευσαν..

Οι σύντροφοι του ΚΚΕ τα ανακάλυψαν ΟΛΑ. Σε συνεργασία με τους αναρχικούς ο Άδωνις Γεωργιάδης έκαψε το βιβλιοπωλείο του 17 φορές. Μάλλον τους εκπαίδευε σε νέους τρόπους εμπρησμού, αλλα τώρα οι ανομολόγητες πράξεις του βγήκαν στην επιφάνεια.

Αμ ,ο άλλος, ο Θανάσης ο Πλεύρης; ΕΠΙΤΗΔΕΣ άφηνε να διακόπτονται (και καλά ) οι ομιλίες του στην επαρχία από τους αναρχικούς. Είχε το σχέδιο του και αυτός. Ένα απλό και συνάμα σατανικό σχέδιο: Πήγαινε στην επαρχία, διακόπτονταν οι ομιλίες του,(δήθεν από  αναρχικούς) και στη συνέχεια σε μυστικές συναντήσεις σε κάποιο υπόγειο τους έδινε οδηγίες, για το πώς θα χτυπηθεί το τιμημένο ΚΚΕ.

Ας μην μιλήσουμε για τους τύπους της ΝΕ.Ο.Σ. που έκαναν την εμφάνιση τους στα πανεπιστήμια, με την ανοιχτή συμπαράσταση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και των αναρχικών ομάδων. ΟΧΙ, δεν  επιτέθηκαν στη ΝΕ.Ο.Σ. όπως νομίζαμε μέχρι σήμερα. Τους έδειχναν λαβές, και κόλπα ζόρικα, για το πώς να χτυπούν ΚΝΙΤΕΣ.

Κάποιοι μπορεί να κατέληξαν στο νοσοκομείο, αλλά αυτά έχει η εκπαίδευση.

‘Όσο για τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. ανά την επικράτεια, που έχουν σπαστεί και καταστραφεί, ακόμη ένας μύθος καρτέρευσε. Απλά οι κατά τόπους Νομαρχιακές του ΛΑ.Ο.Σ ήθελαν να κάνουν ανακαίνιση των γραφείων τους, και οι αναρχικοί διαμόρφωναν τον χώρο.

Τόσο απλά είναι όλα λοιπόν. Δεν θα απαντήσουμε. Δεν έχουμε αυτό το «δικαίωμα». Ποιοι είμαστε εμείς που θα αμφισβητήσουμε το αλάθητο του σ. Μπαρέκα; Με ποιο θάρρος να αντικρούσουμε τα συντριπτικά επιχειρήματα του σ. Ζιώγα, και του σ. Σοφιανού;  Ποια πολιτική δύναμη μπορεί να μην υποκλιθεί στο μεγαλείο της μεγάλης τιμονιέρισας, σ. Αλέκας;

Ελπίζουμε όμως. Ίσως σε καμιά πενηνταριά χρόνια το κόμμα να μας «δικαιώσει» και εμάς, όπως δικαίωσε και τον Ζαχαριάδη. Θα είναι έστω μια μικρή παρηγοριά για εμάς, και τους γεμάτους ντροπή για την χθόνια στάση μας, απογόνους μας.

Αλλά επειδή βαριόμαστε να περιμένουμε, πότε θα θυμηθούν ο κάθε Μπαρέκας, και ο κάθε Μαϊλης να μας «δικαιώσουν» , θα προχωρήσουμε την προσπάθειά μας για αποκομμουνιστικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου. Αν θα στενοχωρηθούν οι «σύντροφοι» του Περισσού, λίγο μας νοιάζει. Τα σταλινικά απολειφάδια και οι φαντασιώσεις τους πρέπει να μπουν για πάντα στο πολιτικό περιθώριο, παρέα με τους βαρεμένους του «αντιεξουσιαστικού χώρου». Θα είναι ένα ενδιαφέρον πολιτικό πείραμα, και μια αξιολογότατη ψυχιατρική παρατήρηση. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.